Vilkår for brug
Det væsentlige for at uploade, dele og bruge IMG to URL.
Dine billeder og tilladelser
Upload kun billeder, du ejer eller har tilladelse til at dele. Du beholder dine rettigheder til dit indhold. Upload giver tjenesten mulighed for at gemme, behandle og levere den, så dine links og billedværktøjer fungerer.
Indhold, der ikke er tilladt
Upload ikke ulovligt indhold, materiale, der krænker nogens ophavsret eller privatliv, seksuel udnyttelse eller misbrug, intime billeder uden samtykke, trusler eller ondsindede filer. Brug ikke tjenesten til spam eller forsøg på at forstyrre dens drift.
Deling og synlighed
Alle med linket kan få adgang til et uploadet billede. Billeder er ikke opført i et offentligt galleri. Du må ikke uploade fortroligt materiale eller stole på denne service som din eneste backup.
Opbevaring og fjernelse
Billeder slettes automatisk efter 30 dage uden visning. Gem slettelinket, der vises efter upload, for at fjerne dit billede hurtigere.
Konverterede filer er midlertidige og udløber efter to timer. Udgivelse af en konvertering til billedhosting er en separat handling.
Indhold, der bryder disse regler, kan blive fjernet og adgang begrænset. Tilgængelighed og permanent opbevaring er ikke garanteret. Behold dine egne kopier.
Spørgsmål og rapporter
For en anmodning om fjernelse eller en misbrugsrapport skal du inkludere billedlinket og forklare problemet. For en copyright-rapport skal du identificere det originale værk og beskrive din bemyndigelse til at rapportere det. Send ikke adgangskoder eller unødvendige personlige dokumenter.