Ingen konto nødvendig
Upload uden at tilmelde dig. Billeder er ikke opført i et offentligt galleri.
Upload et billede og få et direkte link på få sekunder. Ingen konto nødvendig. Del det i chats, fora, websteder og dokumenter.
eller klik for at vælge en fil · Op til 20 MB
Upload uden at tilmelde dig. Billeder er ikke opført i et offentligt galleri.
Kopier en direkte URL, HTML, Markdown eller BBCode til websteder, chats og fora.
Billeder udløber efter 30 dage uden visning. Gem slettelinket for at fjerne dit tidligere.
Konverter billeder og få den rigtige størrelse, før du deler.
Gør PDF-sider til JPG-billeder.
Indstil dimensionerne i pixels eller procenter.
Konverter PNG-billeder til mindre JPG-filer.
Skift JPG-billeder til PNG-format.
Gør iPhone-fotos nemme at åbne hvor som helst.
Reducer filstørrelsen. Vælg kvalitet eller en størrelsesgrænse.
Nej. Vælg et billede, upload det og kopier dit link.
JPG, JPEG, PNG, WEBP, GIF og BMP, op til 20 MB pr. fil.
Billeder slettes automatisk efter 30 dage uden visning. Åbning af billedet nulstiller denne periode.
Alle med linket kan åbne et billede. Der er ikke noget offentligt galleri. Upload ikke fortroligt materiale.
Gem slettelinket, der vises efter upload. Brug det, når du vil fjerne billedet.
Originale EXIF-metadata kan bevares. Fjern placering og andre personlige metadata før upload, hvis du ikke vil dele dem.
Det uploadede indhold vil blive flyttet til dette nyoprettede album. Du skal opret en konto eller log ind hvis du vil redigere dette album senere.