Personverninformasjon
Hvordan bilder, preferanser og teknisk informasjon brukes av tjenesten.
Bilder og lenker
Opplastede bilder lagres slik at de kan vises og deles. Alle med linken kan få tilgang til dem. En lenke er ikke et passord eller en privat lagringsplass.
Originalbilder kan inneholde EXIF-metadata, inkludert dato, kameramodell eller GPS-posisjon. Fjern personlige metadata før du laster opp når det er aktuelt.
Teknisk informasjon
Tjenesten behandler forespørselsinformasjon, som IP-adresse, nettleserinformasjon og tidsstempler, for å levere filer, undersøke feil og forhindre misbruk. Hosting-infrastruktur behandler denne informasjonen som en del av driften av tjenesten.
Informasjonskapsler og preferanser
Øktinformasjonskapsler støtter opplastinger og administratorautentisering. En språkinformasjonskapsel husker ditt valgte språk og område. Et språk som er inkludert i en delt bildelenke, har prioritet over mottakerens preferanse.
Denne forhåndsvisningen bruker ikke reklame- eller betalingsmoduler.
Bildeverktøy og lagring
Nettleserbaserte verktøy behandler bilder på enheten din med mindre grensesnittet indikerer serverbehandling. Funksjoner for serverkonvertering og fjerning av bakgrunn sender filen til tjenesten for behandling.
Bilder utløper etter 30 dager uten visning. Konverteringsinndata slettes etter behandling, og konverterte filer utløper etter to timer. Hold en lokal kopi av alle filer du trenger.
Sletting og personvernforespørsler
Bruk slettelenken for å fjerne et opplastet bilde. Hvis du har mistet den, kontakt support med bildelenken og forklar forespørselen din. Vi kan trenge informasjon som bekrefter din tilknytning til bildet.
Slettede bilder kan forbli i kopier som er lagret av andre personer eller i nettleserbuffer. Fjerning av et vertsbilde kan ikke fjerne kopier utenfor denne tjenesten.
Du kan kontakte support angående tilgang, retting eller sletting av dine personopplysninger. Forespørsler behandles i henhold til gjeldende lov. Ikke ta med passord eller konfidensielle dokumenter.